Om bloggen

Jag har bloggat här sedan januari 2008. Till en början handlade det om allt mellan himmel och jord, saker jag reflekterade kring och funderade på. Sedan dess har mycket hänt, jag har både skrivit klar avhandlingen och disputerat och bytt arbetsuppgifter från att vara politisk sekreterare till att vara förtroendevald på heltid.

Bloggen har alltmer blivit ett sätt att ytterligare förklara beslut som fattats eller ställningstaganden som jag inte riktigt tycker får plats i media eller på annat sätt bredda bilden eller visa på mina tankar kring olika beslut.

Jag vill att bloggen ska vara ett sätt att på ett mer öppet sätt prata politik av alla de slag och kanske specifikt ett sätt lyfta stadsbyggnadsfrågor – för att jag dels har ett stort intresse för detta, för att jag står med den ena foten i forskningen och den andra i politiken – och kanske framförallt för att stadsbyggnadsfrågor är väldigt heta just nu och för att det händer mycket inom stadsbyggnadsområdet – kanske mer än någonsin tidigare.

Jag kommer att svara på kommentarer som inkommer till bloggen så snabbt jag kan och hinner. Jag förbehåller mig rätten att inte publicera otrevliga, anonyma kommentarer eller kommentarer som nämner andra politiker och kommer heller inte att besvara dessa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s